23 maaliskuuta 2014

165# Vaaleanpunainen talutusratsu


Tai oikeastaan voisin sanoa, että pinkki talutusratsu. 15.3. koulullamme järjestettiin tapahtuma, johon Poppinen saapui toimittamaan talutusratsun virkaa. Talutuksen ohella ratsastelin koulun pihalla sekä lopuksi vielä pellolla. Saavuimme Poppisen kanssa ratsain koululle hieman ennen kymmentä ja viritettiin kaikki tavarat valmiiksi, jotka Poppisen omistaja oli tuonut autollaan. Poppisen lisäksi paikalle saapui kaksi shetlanninponia, mutta Poppinen oli kyllä selvästi suosituin näistä kolmesta! Ja kuka nyt ei olisi edes pitänyt vaaleanpunaiseen verhotusta pikkurinsessasta?

Tapahtuma itsessään oli oikein kiva, vaikka suurimman osan ajasta olinkin "eläinkentällä" Poppisen kanssa. Esityksiä pitivät Crazy Mike autollaan sekä myöhemmin (osalle hevosihmisistä varmaankin tuttu) Marcin Mach ja Miecyslaw Gasienica hevosilla. Lisäksi paikalla oli muutama rallikuski, jotka sitten kyydittivät halukkaita tietä pitkin.


Hevosesityksen ajaksi Poppiselta riisuttiin varusteet ja sille pistettiin mukana ollut sadeloimi päälle, eli toisin sanoen Poppinen sai pienen hengähdystauon ihmisvilinästä. Esityksestä pidin todella paljon, ja yleisöäkin oli ihan mukavasti. Arvostan kyllä suuresti näitä esiintyjiä, sillä ei jokaikinen suostuisi möyrimään savisessa pellossa vain yhden koulun ja esityksen tähden. Kuvia otin reilusti yli kuusisataa, mutta kappaskummaa, kun lumisateen takia löysin pikaisesti katsottuna alle viisikymmentä käyttökelpoista kuvaa... No ei voi mitään, harmittaa tietenkin, mutta kyllä sain ainakin yhden kuvan jokaisesti stuntista.


Esityksen aikana näimme mitä hurjempia stuntteja, miekan sekä keihään käyttö ja lopuksi Marcin hyppäsi hevosellaan vielä tuliesteen ilman satulaa, ja viimeisenä vielä ilman suitsiakin! Siitä sitten vain harjoittelemaan! Kyllähän minäkin hyppelen aina Jätkän kanssa noita tuliesteitä! Tai sitten en... Mutta oli kyllä pakko olla ylpeä Poppisesta, sillä se pysyi rauhallisena koko esityksen ajan, vaikkakin vieressä juoksi kaksi aivan tuntematonta hevosta sekä musiikki pauhasi aivan vieressä, on se kyllä fiksu tamma!

Esityksen jälkeen jäin pellolle vielä hetkeksi irroittelemaan Poppisen kanssa, jolloin Poppinen innostuikin esittelemään omia temppujaan! Lisäksi kisasimme mönkkärin kanssa, mutta mönkijäkuski kyllä vähän pelkäsi ajaa meidän vierellä, joten vietiin se kisa ihan puhtaasti. Ennen kotiinlähtöä otettiin vielä muutama pienempi lapsi kyytiin ja söin itse vielä letun, sillä päivän aikana olin syönyt pelkästään aamupalan sekä pussillisen karkkia. Mutta nyt pääsette kuvien pariin! :) Seuraavan kerran postausta tulossa muutaman päivän sisällä, ja nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa; haluatteko kuvakuulumispostauksen vai enemmänkin pohdinnallisen postauksen siitä, missä nyt mennään?








3 kommenttia:

  1. kaatuko tuo hevonen vai ohjattiinko se maahan ? :o
    ja mitä tuossa kuudennessa kuvassa tapahtuu ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohjatttiin maahan! Ja kuudennessa kuvassa toista näistä miehistä vedettiin maassa. :)

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?